Dormilegues

Estem poseïts. Hem dormit més de 9 hores! I els nens 12. Ni en els meus millors somnis hagués pogut imaginar tantes hores de descans en horitzontal passades les 7 del matí. Definitivament els nens són grans o ens ha tocat la grossa. 

Recordo conegudes assegurant que els seus nadons dormien més de 4 hores d’una tirada, nebots que no obrien els ulls fins passades les 10 i els nostres seguien amb aquell rellotge intern que no els permetia seguir al llit a hores indecents per plantar un peu a terra. 

Darrerament havíem notat com els dies que estàs amunt i avall, trastocant horaris i allargant l’hora d’anar a dormir, es despertaven a les 8 a molt estirar i si estàvem de sort. S’ha acabat confiar en el despertador natural dels nens. Per fi! Demà costarà llevar-los quan toqui però no em preocupa el més mínim.

Al·leluia!!!

Gràcies evolució per deixar-nos gaudir del gust d’estar al llit. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: