Integrats

Fa gairebé un mes que hem tornat. Ja estem integrats. Fa dies que ens hem acostumat als espais reduïts, al soroll, tenim internet a casa, tornem a anar planxats, treballem i els nens van contents a l’escola.

El nen ja ha deixat de buscar animals per tot arreu com un desesperat, encara que cada dia m’explica si ha vist un cargol o un porquet de Sant Antoni. La nena no parla tan sovint de les amigues americanes tot i que se’n recorda d’elles. Jo enyoro el verd i el blau de Florida, segueixo pensant que aquest país està sobrevalorat i que Barcelona és preciosa però escandalosament cara.

De casa a casa… Ara toca tolerar els inconvenients i gaudir de les coses bones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: