Amb il·lusió

M’agrada la il·lusió dels nens. La prèvia del que sigui. Els nervis pel que ha de passar. El M’expliques què farem? O Quants dies falten? Un cicle que es retroalimenta. Ells tenen ganes i tu les fomentes. Per fi arriba el dia. Tots estem contents. Aquest any hem repetit al The Family Run. Hem corregut i ens hem esforçat. Hem suat i ens hem guanyat les medalles que ens han donat. Hem fet poques fotos però tenim el record clar al cap. Arribar a la meta, les pomes, passar el matí amb amics, el dinar, la migdiada… I el Mama, saps què? Has corregut super!!! Això, super.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: