Per molts anys

Fa 5 anys que sóc mare. Fa un lustre que exerceixo del que sempre havia volgut ser.
Fins que va passar no em podia imaginar que es pogués estimar tant. T’expliquen moltes coses, que és increïble, que és molt dur, que és fantàstic… Comences meravellant-te quan el que sembla una llentia acaba sent la teva filla, amb tot petit i ben fet, aquells ditets, les ungles, la pell. Et sorprens constantment del que veus, sents, penses o dius. Se’ns dubte és el millor que he fet a la vida. Un aprenentatge constant, descobrint que l’amor pot ser infinit i incondicional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: