Aniversari de taronja

Fa molts anys, el millor professor que vaig tenir a la facultat ens va explicar la seva teoria sobre l’amor i les mitges taronges:

De veritat us creieu que existeix la vostra mitja taronja? Que heu tingut la sort de trobar-la al mateix planeta a on vosaltres viviu? I no només això, sinó que viviu al mateix continent! Heu estat tan afortunats que esteu al mateix planeta, continent i país? I resulta que a sobre viviu a la mateixa ciutat i esteu fets l’un per l’altre? I va acabar sentenciant: Sou uns ingenus… Això no s’ho creu ningú!

La teoria sempre m’ha fet pensar. Quan m’he enamorat m’he plantejat si trobar-nos havia estat tan fàcil com deia el professor Lafuente o el fet que hagués hagut alguna dificultat legitimava una mica més els meus sentiments.

Avui és l’aniversari de qui fa gairebé 9 anys que exerceix de la meva mitja taronja. No sé si som mig pomel·lo i mitja llimona que lliguem prou bé com per compartir les nostres vides. El que tinc clar és que és qui em fa feliç, a qui vull fer feliç i qui dóna sentit als meus dies. La peça imprescindible perquè Els Més Guapos del Món existeixin.

Després d’anys he arribat a la conclusió que tant se val com ens vàrem acabar trobant, l’important és que va passar i ho hem sabut aprofitar. Esperem que la saviesa ens acompanyi per cuidar el nostre tresor i no ens espremem abans d’hora.

2 comments

  1. jo vaig anar fins l’altre punta del mon per trobar-la…sera que compleix els requisits del teu profe? 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: