Adulta

Feia molts dies que no estava asseguda al sofà esperant que comencessin les notícies. No hi ha secret, ha estat sort. Perquè dinar aviat, córrer amunt i avall sense fi, quedar amb amics i que les emocions esgotin, no dormir al cotxe de tornada a casa, seguir jugant a casa… sembla que hauria de ser suficient perquè caiguin rodons. Però tothom sap que els nens són tot menys matemàtica pura.

La nena s’ha dormit sola al sofà. El nen que no perdona un àpat ha estat ràpid fent el tràmit i tan bon punt s’ha acabat el iogurt: Yit! Yit! Dit i fet. Un luxe. Un plaer. Quin regal quan tens temps per fer quelcom més que de mare. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: