Deures pels pares

Ja heu fet els deures? Encara no? Tic-tac, tic-tac, tic-tac… Penseu que fins Nadal o quan us toqui fer de cangur de la mascota de la classe podreu descansar i alimentar la vostra creativitat per tonar a ser els pares més molons de tota l’escola.

El S. XXI a banda de la no conciliació, la connectivitat 24 hores-365 dies, els superpoders per ser bons treballadors, bons pares, bona parella i bons amics també ens ofereix l’oportunitat de ser excel·lents pseudoalumnes. Podem i hem d’ajudar, de fet hem de fer els deures extraescolars i familiars dels nostres fills: castanyades + halloweens = a moniatos tunejats, castanyes elaborades, disfresses sorprenents, jack-o’-lanterns terrorífics… i si voleu ser la repera feu uns bentos temàtics. Tenim per davant una setmana esgotadora però segur que serveix per alguna cosa o això espero.

He vist pares realment estressats buscant materials, fent manualitats, trencant-se les banyes per aconseguir la quadratura del cercle per la guarderia de la nena. Però si tenen 18 mesos!!! Nosaltres estem de sort, de moment només hem de dur quatre castanyes perquè se les mengin els nens.

Vaig a descansar, guardarem energies no fos cas que dimarts ens facin una prova sorpresa i haguem d’aparèixer la família al complet vestida de panellet.

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: