L’antídot perfecte

Hi ha dies més difícils que altres. No saps exactament per què o potser sí, complicacions a la feina, una mala notícia, algú que t’estimes té problemes… i no tens ganes d’estar de bon humor. Et costa somriure. Estàs capficada, pensativa, poc comunicativa. Si poguessis et quedaries sola a casa, manta i sofà, llibre, ràdio o sèries, sense telèfon ni xarxes socials. Però la teoria i la pràctica no tenen res a veure.

Els nens estan contents, com si res, aliens als teus mals de cap. Encara que ho intentis no pots no somriure’ls. Tot els fa gràcia. Un riu i l’altre s’enganxa. Te’ls mires i penses “A la punyeta la meva mala lluna!”. Són l’antídot perfecte.

Imatge de happy pills

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: