Forat negre

Forat negre

Al principi creus que ha estat un accident, després que no tens prou cura, que la nena és un desastre o que potser no li agraden i els perd expressament… però finalment ho acceptes: existeix el forat negre dels clips i les gomes de cabell. Això sí, un forat negre boomerang, complements que desapareixen i apareixen miraculosament. S’acaben els clips, en compres de nous i quan vas a posar-los al calaix apareixen els perduts. Màgia negra? Càmera oculta? No, a les guarderies tenen un arsenal de clips i gomes. A mesura que aconsegueixen nous trofeus es desfan dels anteriors.

Misteri resolt.
Perfecte.

(…)

I algú em pot dir què passa amb els mitjons desparellats?

3 comments

  1. Jo amb 37 anys tambe tinc un forat negre a casa que s’empassa les meves gomes i tambe les pinces per estendre la roba. Es un misteri total per mi aixo de les pinces de roba, cada x temps he de reposar… Quin univers paralel necessita tantes pinces de fusta?

  2. La Otra

    Ei!!! Doncs jo visc a l’univers paral.lel on van a parar totes les pinces de la roba!!! Fa 10 anys (o més) que vaig comprar l’últim paquet, i a casa meva només fan que multiplicar-se…
    Potser més que univers paral.lel, ho hauria d’anomenar entresol amb pati comunitari 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: