Aniversari

requetestimo

Fa 5 anys vaig anar a la millor festa del món, la del meu casament.

Llavors vàrem dir que 10 anys més tard ho tornaríem a celebrar. Tot i que el desig era i és compartir la vida fins al final, ens semblava molt agoserat esperar 25 o 50 anys per repetir l’esdeveniment.

El que no ens podíem imaginar és que a partir del moment que tens fills els aniversaris de noces s’haurien de celebrar, cada any, com el que són, un gran triomf.

Els nens arriben i necessiten tota la teva atenció. Són petits, depenents, tenen un altre ritme i ocupen gran part del temps, del teu, del que comparties amb la parella o del que gaudies amb els amics. Al principi vius a un núvol, ets feliç, t’omple tant aquella criatura, t’agrada tant mirar a la parella amb aquella barreja de satisfacció i complicitat, que passen uns mesos fins que t’adones que l’eix de les converses és la nena. No passa res però us heu de reinventar, ressituar-vos, reconèixer-vos amb la nova faceta de pares. Després d’aquesta fase tot rutlla… fins que arriba el segon fill. Aquí ja pots oblidar-te de reinvencions i de mandangues. Cal estimar-se molt i tenir bona sort.

Per tant, amics i parents que volgueu fer-nos de cangur… sabeu que els nens són fantàstics. Amb ells us ho passareu molt bé i a mi em fareu molt feliç.

 

Imatge de Mr. Wonderful

2 comments

  1. La otra

    Ei!! Als nens més guapos del món jo els faig els càngurs que facin falta, però això sí, un dia que no sigui 19 de juliol, que jo aquest dia tb he de celebrar uns quants anys de la millor festa del món! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: