The Aquarium

La Peppa Pig i la seva família van a l’aquari. El seu peix, en Goldy, està trist perquè no té cap amic peix. En la línia bon rotllo de la sèrie decideixen buscar noves amistats per a en Goldy.

Sempre que veig un aquari, encara que sigui de mentida, penso en el Monterey Bay Aquarium, a Califòrnia, Estats Units. Sovint apareix a les llistes dels millors aquaris del món, compartint rànquings amb l’Okinawa Churaumi Aquarium, al Japó; el Sydney Sea Life Aquarium, a Austràlia; el Dubai Aquarium & Underwater Zoo, als Emirats Àrabs Units o l’uShaka Marine World, a Durban, Sudàfrica.

Fa més de deu anys que hi vaig anar i segueixo amb el bon record de la visita. A la badia de Monterey, situat al que havia estat una fàbrica de conserves de sardines. Tu a l’aquari i alguns dels animals al seu habitat natural, l’Oceà Pacífic. Increïble. L’entrada són gairebé 35€ però no importa, s’ho val. Està tan ben pensat que no sembla real.

El 2014 celebren el 30è aniversari. Ja tenim una bona excusa per anar-hi.

Per teletransportar-vos… tenen aplicació gratuïta a l’App Store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: