Pàrquings

Pàrquings

Últimament hem fet algunes visites nocturnes a les urgències de Sant Joan de Déu. Febrades, mocs abundants, otitis… per sort petits ensurts, res de l’altre món.

Fa uns mesos que l’hospital maternoinfantil va estrenar les noves instal·lacions de consultes externes i urgències. 20.000 metres quadrats espaiosos, còmodes, potser un pèl freds però funcionals i com sempre amb bons professionals i un personal molt humà. Però té una pega i grossa, el pàrquing. Un pàrquing no pensat. Perquè és impossible que algú li hagi dedicat dos minuts, sinó no m’explico l’entrada estreta plena de columnes que t’obliga a fer maniobres tan bon punt arribes; cotxes que baixen creuant-se amb els que pugen amb zero visibilitat; màquina expenedora de tiquet amb una barrera que no té sensor de pas, per tant situa’t prou a la dreta per no rascar amb els obstacles situats a l’esquerra i prou a l’esquerra per no haver d’obrir la porta per agafar el tiquet, perquè llavors se’t baixa la barrera i necessites un nou tiquet. Es poden fer apostes encertant el nombre de marques que acumulen els primerencs nerviosos que estrenen cotxe familiar i el rasquen? De moment portem 6 visites – 0 rascades.

Qui vulgui compensar el mal tràngol del pàrquing de Sant Joan de Déu ho té fàcil, perquè per sort ja hi ha grans superfícies que tenen la deferència de tenir places més grans per a les famílies. Per fi algú s’ha adonat que quan duus cadiretes i has de seure i treure als nens cal més espai. Sembla obvi però no devia ser-ho tant si fins no fa gaire no vèiem l’indicatiu de “plaça pàrquing familiar”.

Per favor, vosaltres que teniu fills, nebots o fills d’amics, teniu certa sensibilitat i sobretot teniu poder de decisió, feu-nos la vida més fàcil apuntant a la llista de “pendents/imprescindibles”:

  1. Places de pàrquing familiars
  2. Lavabos amb canviadors
  3. Als comerços les prestatgeries inferiors al costat de les caixes sense tots els productes desitjats pels més petits
  4. Cafeteries, restaurants i similars calen espais per poder posar almenys un cotxet + menús infantils + algun tipus de distracció pels nens mentre s’espera (suficient paper i un parell de pintures)

Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: